Η Μπλε Κέδρος και το Athens BC Hotel

Αναμένεται η λειτουργία του πεντάστερου ξενοδοχείου Athens BC Hotel από την εταιρεία “Μπλε Κέδρος ΑΕΕΑΠ”, της οικογένειας Ευμορφίδη. Η κατασκευή ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2017. Για να συμπληρώσει τα άλλα έξι ακίνητα που λειτουργούν ή πρόκειται να λειτουργήσουν ως ξενοδοχεία.

Το ξενοδοχείο βρίσκεται κοντά στο μουσείο της ακρόπολης (Φαλήρου 5 & Παρόδου Συγγρού 34). Ενώ κατά την κατασκευή ανασκάφτηκαν αρχαιολογικά ευρήματα τα οποία θα αναδειχθούν μέσα από ειδικές κατασκευές.

Οι ιδρυτές

Οι ιδρυτές της εταιρείας “Μπλε Κέρδος ΑΕΕΑΠ” , δηλαδή Ανώνυμης Εταιρείας Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας, τα αδέρφια Ευμορφίδη, είναι ουσιαστικά οι ιδρυτές της Coco-mat. Η οικογένεια Ευμορφίδη ασχολείται με την τουριστική αγορά από το 2011.

«Θεωρούμε ότι η πορεία του τουρισμού δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες για την ανάπτυξη νέων ξενοδοχείων πολύ περισσότερο για μονάδες με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά που δίνουμε εμείς και ταυτόχρονα δημιουργείται ένα πολύ καλό προϊόν για ΑΕΕΑΠ. Στο πλαίσιο αυτό η Μπλε Κέδρος θα είναι η πρώτη ΑΕΕΑΠ με προσανατολισμό στα τουριστικά ακίνητα».

Coco-mat

Το  1989,  στα Πατήσια,  εμφανίζεται μια  μικρή οικογενειακή  εταιρεία και λανσάρει  ένα νέο,πρωτοποριακό τύπο στρώματος, αμέταλλο, από 100% φυσικά υλικά και απόλυτα ανακυκλώσιμο.Βαφτίζεται COCO-MAT από τις λέξεις κοκοφοίνικας και στρώμα (mattress). Το 1992, η έδρα της εταιρείας  μεταφέρθηκε στην Βιομηχανική Περιοχή της Ξάνθης,όπου τα προϊόντα της εταιρείας παράγονται σε εργοστάσιο συνολικής έκτασης 123.000 τ.μ., με κτιριακές εγκαταστάσεις 25.000 τ.μ.. Σήμερα βρίσκεται ανάμεσα στις ηγέτιδες εταιρείες στο χώρο των οικολογικών προϊόντων ύπνου (στρώματα, μαξιλάρια, παπλώματα, ανωστρώματα, κρεβατοστρώματα), λευκών ειδών και επίπλων για σπίτια και ξενοδοχεία.

 

Leave a comment