Add Solutions to your problems

AdSol | Advertisment Solutions

Η AdSol – Advertisment Solutions, η οποία στεγάζεται στον άξονα της λεωφόρου Συγγρού, είναι μία εταιρεία με αντικείμενο και σκοπό της την προώθηση και την διαφήμιση επιχειρήσεων. Αποτελείται από μία καταρτισμένη ομάδα 35 ατόμων, ενώ στο σύνολό της είναι μέλος του Ομίλου Knights Of Athens.
Αυτό που κάνει μία εταιρεία σαν την Advertisment Solutions να ξεχωρίζει είναι ότι πρόκειται για μία ομάδα ενημερωμένη για την σύγχρονη πραγματικότητα στην οποία καλείται να δραστηριοποιηθεί μία επιχείρηση. Έτσι, παρέχει εξειδικευμένες συμβουλές, έξω από τυποποιημένες πρακτικές, εξετάζοντας τους προβληματισμούς και τις ανάγκες των πελατών της ξεχωριστά και παρέχοντάς τους εξατομικευμένες λύσεις. Αν βέβαια θα έπρεπε να υπάρχει κάτι για να μας προβληματίσει, είναι το γεγονός ότι δεν αναφέρονται συγκεκριμένα τα ονόματα του ανθρώπινου δυναμικού ώστε να γνωρίζουμε καλύτερα την ακαδημαϊκή εκπαίδευση των στελεχών της εταιρείας αυτής.
Αναφορικά με τους στόχους της AdSol είναι η διατήρηση και η αύξηση του τζίρου, διατηρώντας ταυτόχρονα σε υψηλά επίπεδα την ποιότητα των παρεχομένων υπηρεσιών. Επιπλέον, φροντίζει για την διατήρηση του πελατολογίου αλλά και το σταδιακό και αποτελεσματικό χτίσιμο του brand name. Τέλος, λαμβάνει πάντα υπ’ όψιν τις προβλέψεις της για την κίνηση του αγοραστικού κοινού με απώτερο σκοπό την εξάπλωση σε νέες αγορές.
Ναι, αλλά… τι υπηρεσίες προσφέρει στο κοινό;
H Advertisment Solutions παρέχει στο κοινό της μία ευρεία γκάμα υπηρεσιών από την κατασκευή ιστοσελίδων και τον σχεδιασμό λογοτύπων μέχρι και την διανομή φυλλαδίων, εξασφαλίζοντας έτσι το σωστό “χτίσιμο” του ονόματος μιας επιχείρησης. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η εταιρεία αναλαμβάνει και την κειμενογράφηση ανάλογα με τις ανάγκες του πελάτη.
Επισκέψου την AdSol and AddSol to your problems!

Leave a comment