Ο.mind Creatives

Η o.mind Creatives δραστηριοποιείται στον χώρο των εμπορικών εκθέσεων, εκδόσεων και της διαφήμισης. Στόχος της είναι να φέρνει με αποτελεσματικότητα σε επαφή προμηθευτές και πελάτες, κάτι που φροντίζει να πετυχαίνει μέσω περιοδικών, ειδικών εκδόσεων, διαδικτυακής ενημέρωσης, οργάνωσης εκθέσεων και συνεδρίων καθώς και επιχειρηματικών αποστολών σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Με μία πολυετή εμπειρία στον χώρο, μετρώντας 12 και πλέον χρόνια, η εταιρεία προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες marketing και επικοινωνίας με απόλυτη εξειδίκευση και προσαρμοσμένες στις αγορές που στοχεύει και δραστηριοποιείται. Στο site της μπορεί να βρει κανείς τα στίγματα που έχει αφήσει με το πέρασμα το χρόνου, ξεκινώντας από το 2005 με ένα ολοκληρωμένο σύστημα επικοινωνίας για τους επαγγελματίες του κλάδου της Εφοδιαστικής Αλυσίδας και των Logistics μέχρι και το 2017 έχοντας εκδόσει το “Discover Greek Logistics” σε όλη την Ευρώπη προωθώντας το ελληνικό επιχειρείν. Έκτοτε το κοινό ανακοινώνεται για τις δράσεις και τα επιτεύγματα της εταιρείας μέσων των εταιρικών ανακοινώσεων.

Το όραμα της o.mind Creatives, όπως οι ίδιοι αναφέρουν, είναι να συνεχίσουν να αποτελούν τον βασικό πυλώνα ενημέρωσης των επαγγελματιών καθώς επίσης οι εμπορικές τους εκθέσεις να είναι το το κορυφαίο επιχειρηματικό σημείο συνάντησης. Υπόσχεται μοναδικότητα στο αποτέλεσμα και στήριξη στον συνεργάτη.

Ωστόσο, κάτι που αξίζει να αναφερθεί είναι ότι η ανατροφοδότηση του κοινού μέσω του διαδικτύου είναι μάλλον αρνητική, με την βαθμολογία και τα σχόλια των επισκεπτών να κινούνται σε ιδιαίτερα χαμηλά επίπεδα.

Λοιπόν… Θα το δοκίμαζες;

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s