Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση

Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση, Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών ή Στέγη, ονομασία ευρύτερα διαδεδομένη για το αθηναϊκό κοινό, βρίσκεται στην περιοχή της Καλλιθέας και αποτελεί το επίκεντρο της πολιτιστικής δράσης του Onassis Culture.

Η Στέγη αποτελεί τον τόπο, όπου ο σύγχρονος πολιτισμός συναντά την αισθητική και την επιστήμη. Στην σκηνή της θίγονται ερωτήματα σχετικά με την τέχνη, την κοινωνία, την εκπαίδευση, την πολιτική. Δεν αποσκοπεί αποκλειστικά στη διασκέδαση, όσο στη διερεύνηση του πνεύματος. Αυτός είναι ο λόγος που ο χώρος ενδείκνυται για τους πιο “ψαγμένους και ανήσυχους” Έλληνες.

Το κτίριο της Στέγης προσφέρει στο απαιτητικό κοινό παραστάσεις θεατρικές, μουσικές, κινηματογραφικές, εικαστικές και ψηφιακές. Η δράση και η κεντρική ιδέα όμως εκτείνεται και έξω από τα οικοδομικά όρια της λεωφόρου Συγγρού.

Αν λοιπόν είσαι κι εσύ από εκείνους που αναζητούν διαρκώς το νόημα της ζωής και θέλουν να αφήνουν την “πινελιά” τους στο κάθε τι, μία επίσκεψη στη Στέγη αποτελεί την ιδανική επιλογή εξόδου.stegh

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s