Γυάλινο Μουσικό Θέατρο

Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο βρίσκεται στη Νέα Σμύρνη και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες αθηναϊκές μουσικές σκηνές, που από την αρχή κιόλας δε δίστασε να φιλοξενήσει τις πιο δημοφιλείς διεθνείς παραστάσεις του παγκόσμιου στερεώματος.

Ξεκίνησε δυναμικά τη λειτουργία του το 1997, κατέχοντας τις καλύτερες προδιαγραφές, ώστε να εντυπωσιάσει τους θεατές και να μετατρέψει το θέαμα σε υπερθέαμα. Τα τεχνικά μέσα του θεάτρου, καθώς και η συνέπεια λειτουργίας της επιχείρησης αποτέλεσαν τα δύο σημαντικότερα χαρακτηριστικά, που ανέδειξαν το χώρο και τον έκαναν ελκυστικό σε μεγάλους Έλληνες, αλλά και ξένους καλλιτέχνες.

Το Γυάλινο Μουσικό Θέατρο αποτέλεσε σημείο συνάντησης για καλλιτέχνες, που οι παραστάσεις τους έγιναν sold out ανά τον κόσμο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι Tiger Lillies, οι Stars in Concert, το Balagan, οι μάγοι που συμμετείχαν στα Art ‘n illusion Magic Festivals, το New Shanghai Circus και πολλοί άλλοι. Επίσης, αρκετοί Έλληνες επέλεξαν και συνεχίζουν να επιλέγουν το χώρο. Ανάμεσά τους ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, η Αφροδίτη Μάνου και πολλοί άλλοι.

Ο χαρακτήρας και το ύφος του χώρου είναι αρκετά, για να προσελκύσουν και να ικανοποιήσουν τους πιο αυστηρούς θεατές και ακροατές.

Γυαλινο Μουσικο Θεατρο2

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s